Monday, December 28, 2015

Celebrity Lass ~ Produk Paling Best Hilangkan Bau Badan

Masalah bau badan memang tak best kan?

Pakai minyak wangi ke deodorant ke susah juga nak hilang bau tu.

Nak kami bantu?

Produk paling best untuk #hilangkanbaubadan ~ Celebrity Lass lah jawapannya 😀 Hanya sehari sekali bau badan hilang, segar seharian.

WhatsApp: 017-4336075 untuk tawaran promosi =)

#celebritylass #CelebrityLassSalakTinggi #CelebrityLassCyberjaya #CelebrityLassPutrajaya #CLTeamMar #CLTeamAmy #PromosiCelebrityLass #AgenCelebrityLass

Saturday, December 26, 2015

Celebrity Lass Untuk Anda

PROMOSI Y.E.S (END 31 DISEMBER 2015)
🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸

Rebut peluang Hilangkan Bau Badan dengan pelaburan berbaloi-baloi: ‍‌‌‌‌‍‍‌‌

❤ Pembelian 1 botol 50ml dgn hanya RM75 sm/ RM85 ss, dapat PERCUMA lagi 1 botol trial 5ml‍‌‌‌‌‍‍‌‌‍‍. (** selagi stok masih ada)
❤ Jimat RM25
❤FREE POSTAGE .

Atau ‍‌‌‌‌‍‍‌‌

❤ Pembelian 2 botol 50ml, dengan harga special RM140 sm / RM150 ss sahaja‍
❤Jimat RM30
❤ FREE POSTAGE .

Paling best.. semua Promosi ni sangat berbaloi untuk anda grab‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😍‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍ 💖 WhatsApp/ SMS: 017-4336075 💖

#CelebrityLass #CelebrityLassSalakTinggi #CelebrityLassCyberjaya #CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSepang #CLTeamMar #CLTeamAmy

Saturday, December 19, 2015

Rumah Kotak Untuk Anak =)

Tak semestinya mainan mahal untuk anak happy 😊

Dah lama Aisya minta rumah barbie.. setiap kali ke Tesco, merengek2 nak rumah barbie. Harganya dalam RM70++ satu set kecil dengan 1 barbie. Mama cakap nantilah mama beli (saja tak nak beli sebab rasa tak perlu pun dan tak nak membazir huhuhu)

So sebagai ganti mama pun buatkan rumah barbie guna kotak ni. Set perkakasan dalam tu RM10 saja beli kat Tesco. Kan dah jimat sangat. Dia punya suka terus main je tak pandang lain dah 😁😁😁😁

Rumah kotak tu pulak papa yang buatkan untuk dorang.. jimat RM100++ dah klu beli rumah mainan plastik yang betul.. suka sgt tu siap tidur dalam tu lagi hehe..

Budak-budak ni bukannya tau pun rumah original ke rumah kotak ke.. asalkan nampak lebih kurang sama saja. Cuma kitalah yang kena control anak-anak, ajar anak untuk berjimat. Yang tak perlu tu tak yah beli walaupun mampu. Bukan nak kedekut atau berkira pun.. berjimat cermat kan untuk kesenangan masa depan 😊
      
Tak semestinya kena beli mahal-mahal untuk gembirakan dorang kan? 😊😊😊 #kids

PROMOSI Y.E.S CELEBRITY LASS

PROMOSI Y.E.S (END 31 DISEMBER 2015)
🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸

Rebut peluang Hilangkan Bau Badan dengan pelaburan berbaloi-baloi: ‍‌‌‌‌‍‍‌‌

❤ Pembelian 1 botol 50ml dgn hanya RM75 sm/ RM85 ss, dapat PERCUMA lagi 1 botol trial 5ml‍‌‌‌‌‍‍‌‌‍‍. (selagi stok masih ada) ❤ Jimat RM25 ❤FREE POSTAGE .

Atau ‍‌‌‌‌‍‍‌‌

❤ Pembelian 2 botol 50ml, dengan harga special RM140 sm / RM150 ss sahaja‍ ❤Jimat RM30 ❤ FREE POSTAGE .

Paling best.. semua Promosi ni sangat berbaloi untuk anda grab‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😍‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍ 💖 WhatsApp/ SMS: 017-4336075 💖

#CelebrityLass #CelebrityLassSalakTinggi #CelebrityLassCyberjaya #CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSepang #CLTeamMar #CLTeamAmy

Monday, December 14, 2015

Fungsi Celebrity Lass

Apakah fungsi CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS ?

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat.

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau.

Penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari sahaja cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya.

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS besifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan.Kulit dibahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsistant CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS.

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama 24 jam.

WhatsApp  : 0174336075 untuk tawaran promosi dan diskaun =)

Monday, December 7, 2015

Resepi Lempeng Susu

Lempeng susu / milk pancake

Mudahnya masak lempeng kesukaan anak-anak ni =) resipi yang mudah sangat dan cepat hehe.. sambil dok masak sambil dok hidang sebab anak-anak tak sabar nak makan (^_^)

Resipinya:

Tepung 1 cawan, setengah cawan air, susu pekat 2 sudu, secubit garam, setengah sudu perasa vanila, 1 sudu minyak ~ gaul ja semua dan masak dalam kuali (non stick lg ok) tanpa minyak. Siap! Mudah kan? Susu boleh ganti dengan susu tepung juga.

Selamat mencuba =)

Singkatnya Kehidupan Ini..

SINGKATNYA KEHIDUPAN INI

Waktu "di puncak" kita merasa banyak teman di sekeliling kita.

Waktu "Berkuasa" kita percaya dgn kuasa kita boleh melakukan apa saja.

Waktu "Tak Berdaya" barulah kita sedar siapa sebenarnya diri kita..

Waktu "Jatuh" kita baru sedar selama ini,siapakah teman yg memperalat dan memanfaatkan kita.

Waktu  "Sakit" kita baru tahu bahwa sihat itu lbih penting daripada harta.

Waktu "Miskin"  baru kita insaf  penting nya amalan sedekah.

Waktu "Usia Tua" baru kita tahu rupanya masih banyak amalan belum dikerjakan.

Waktu "di Ambang maut " kita baru tahu begitu banyak waktu  terbuang sia-sia.

Waktu kita "mati", siapakah di sisi dan jenis amalan apakah yang kita bawa pergi. 
Ingatlah apa yg ditabur di sini itulah yang bakal dituai di sana.

Hidup di sini bukan nya lama dan bukan kekal selamanya.

Sahabat,
Indahnya hidup bukan kerana ramai orang mengenal kita, tapi masih adakah orang yang setia mendoakan kita miskipun kita telah tiada..

selamat meneruskan kehidupan sbg hambaNya yg setia..😉

#Tazkirah #copypaste

Sunday, December 6, 2015

Testimoni Celebrity Lass Best =)

Assalamualaikum. Petang ni nak share testimoni Celebrity Lass yang best ni. Alhamdulillah, Celebrity Lass membantu masalah bau badan dengan berkesan.

Nak lagi testimoni best? Search ja #TestimoniCelebrityLass di facebook juga instagram ya (^_^)

WA/ SMS: 017- 4336075 untuk dapatkan tawaran promosi tau =)

Monday, November 23, 2015

Selesa Pakai Celebrity Lass =)



Kebaikan Produk Celebrity Lass ialah ia dapat memastikan anda BEBAS :

> Bau tengit ketiak
> Peluh celah kangkang yang rimas
> Bau kaki sebab selalu pakai kasut masa kerja
> Bau badan yang kuat semulajadi

✘ ini bukan PERFUME
✘ ini bukan DEODORANT

100% DIJAMIN AKAN BERPUAS HATI!! 3 saat je terus JADI. Yang penting, selesa sangat pakai Celebrity Lass ni =)

WA / SMS: 017-4336075 tau! (^_^)

Thursday, November 19, 2015

Promosi Y.E.S Celebrity Lass Kembali!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera





‍‌‌‌‌‌‌‌‌BERITA GEMBIRA DARI CELEBRITYLASS





PROMOSI Y.E.S Sudah bermula =)
‍‌‌‌‌‍‌‌‌‍



Rebut peluang Hilangkan Bau Badan dengan pelaburan berbaloi-baloi:





πŸ’š‍‌‌‌‌‍‍‌‍‌‍ Harga asal sebotol 50ml : RM85 sm / RM95 ss ‍‌‌‌‌‍‍‌‍‌‍(3 bln penggunaan) πŸ’š





Namun bertuahnya jika beli sekarang, anda berpeluang untuk dapatkan harga PROMO YES! ‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌



‍‌‌‌‌‍‍‌>  Beli 1 botol 50ml dgn hanya RM75 sm/ RM85 ss, dapat PERCUMA lagi 1botol trial 5ml‍‌‌‌‌‍‍‌‌‍‍. Jimat RM25. FREE POSTAGE + GIFT





Atau





‍‌‌‌‌‍‍‌‌> Beli 2 botol 50ml, dapat harga special RM140 sm / RM150 ss sahaja‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌.‌‌‍‌‌‌‌‌‌ Jimat RM30. FREE POSTAGE + GIFT





Atau





‍‌‌‌‌‍‍‌> Beli 3 botol trial kecil 5ml, hanya dgn RM50 sm/ RM55 ss sahaja. Include postage.




Dan paling best.. semua Promosi ni sangat berbaloi untuk anda grab‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌ =)
‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌
Sah sehingga 31 Disember 2015






Jadi, anda nak grab promo yg mana satu?‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌ =)
‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‍‌

Thursday, September 17, 2015

Masalah Bau Badan Kuat Hilang Dengan Celebrity Lass

Masalah bau badan kuat hilang! Celebrity Lass bukan sekadar menghilangkan bau badan,  ianya lebih daripada itu. Anda akan lebih yakin seharian dengan #CelebrityLass

WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

#CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #TestimoniCelebrityLass

Tuesday, September 15, 2015

Resipi Kek Milo 3 Minit Saje hehe..

Bowl Cake untuk budak2 bucuk ni (^_^)

Dah jadi trend, mama pun try. Bowl Cake Milo 3 Minit, yg penting 3 min ok hehehe! Tq kepada pencipta resipi, mudah sangat-sangat dan sedap 👍👍👍👍

*** Resipi: 4 sudu milo (boleh tukar apa2 ja Tamar Cocoa/Vico/Coklat) + 4 sudu tepung + 4 sudu gula (me tukar susu pekat) + 4 sudu minyak + 4 sudu susu cair (fresh milk pun boleh) + 1 biji telur + sedikit soda bikarbonat (me guna tepung naik sendiri ao tak perlu letak ni). Gaul dan bakar dalam microvawe 3 minit guna medium wave (me guna 600). Siap dan makan hehe!

Selamat mencuba 😊 #KekMilo3Minit #BowlCake #Kek3Minit

Thursday, September 10, 2015

Sertai Kami ~ Agen Celebrity Lass

Berniaga Hujung Jari

Kalau kita tengok sekarang ramai orang dah memilih untuk berniaga di online.

Online ni banyak channel yang boleh guna.Salah satu channel yang TOP sekarang di Instagram, dan kami sendiri team Celebritylass aktif berniaga di IG.

Tak susah bila kita tahu caranya :)

Lagi mudah dan lagi cepat dapat sales.

P/s: Daftar ejen RM296 terus dapat stok CL dan boleh belajar berniaga di IG 😊😊😊

save dan wassap no ni ya 017-4336075

#clteamMar
#celebritylass
#CelebritylassPutrajaya #celebritylasssalaktinggi #clteamamy #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass #TestimoniCelebrityLass #bazaaronline

Tips Anak Suka Makan

Tips Anak Suka Makan

1. Masak masakan yang menarik minat anak.

Contohnya sayur campur yang berwarna warni. Memang anak akan susah nak makan sayur tapi akan ada sejenis sayur yang anak akan pilih. Anak-anak saya suka brokoli, so kalau masak sayur memang dorang akan pilih brokoli je. Lagi satu dorang suka udang. Dari situ saya akan masak sayur brokoli campur udang khas utk dorang. Memang habis! Hehe..

2. Masak anything yang simple.

Anak-anak ni suka mencuba. Jadi, kita masaklah yang simple-simple je so that anak-anak boleh cuba one by one. Spageti, pasta, nasi dan sejenis lauk, roti.. gilir kan masakan simple tu asalkan jangan nampak heavy sangat. Yang ni bukan ja anak, papa nya pun suka simple je (^_^)

3. Masak bersama anak

Haa.. yang ni saya memang selalu juga ajak anak buat pizza roti. Saya guna roti 4 keping biasa tu je. Dah siap potong bahan-bahan tu saya bagi anak pula yang susun kan atas roti. Pastu bakar dlm microvawe. Siap dan makan sama-sama. Pun habis =)

4. Rajin bersembang dengan anak tentang apa dia suka makan

Dua hari lepas saya baru dapat tau makanan baru kesukaan anak saya. Setiap hari memang saya akan tanya apa anak makan kat rumah pengasuh. Then anak ada bagitau dia suka mushroom putih pengasuh masak.. terus petang tu saya jumpa dan tanya apa yang pengasuh masak. Rupanya sup cendawan enoki yang kecik - kecik tu hehe..

5. Makanan tambahan / supplemen

Amalkan supplemen untuk tingkatkan selera anak. Saya suka bagi anak makan Omega Guard  (minyak ikan) dan multivitamin Vitalea so anak memang berselera =)

Selamat mencuba ibu-ibu  (^_^)

Salam Sayang,
Amy

Tuesday, September 8, 2015

Celebrity Lass ~ Sebuah Kasih Sayang

‍‌‌‌‌‍‌‌❤‌‌Ianya Sebuah kasih sayang‍‌‌‌‌‍‌‌❤‌‌

boleh anda bayangkan bagaimana perasaan seorang isteri bila suami balik kerja nak salam peluk pun tak nak sebab badan suami bau tengit sangat?

cuba anda bayangkan.

saya tau si suami pasti sedih dengan cara si isteri. si isteri boleh berpura2 salam dan peluk sambil tahan bau badan si suami .

Persoalannya sampai bilakah ia akan berlarutan?

disebabkan itulah kami mensyorkan anda menghadiahkan CL kepada suami anda.

Ia bukan sekadar menghilangkan bau badan suami anda NAMUN ia mengembalikan kasih sayang antara anda berdua.

‍‌‌‌‌‍‌‌❤‌‌‍‌‌‌‌‍‌‌❤‌‌‍‌‌‌‌‍‌‌❤‌‌‍‌‌‌‌‍‌‌❤‌‌
Tidak perlu malu untuk wassap kami. Simpan sahaja no ini dan katakan bukan untuk diri sendiri tapi untuk org lain ‍‌‌‌‌‍‍‍‍‌😷‌‌‍‌‌‌‌‍‍‍‍‌😷‌‌‍‌‌‌‌‍‍‍‍‌😷‌‌

WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

COD di sekitar Putrajaya dan Salak Tinggi, pos laju ke seluruh Malaysia.

Monday, September 7, 2015

Bercerai Kerana Bau Badan?

Bukan tipu.. ini benar2 telah berlaku. Disebabkan bau badan sanggup bercerai.. moga dijauhkan.

Jika ada nak cuba Celebrity Lass ~ Penghilang Bau Badan No.1 Di Asia boleh WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi.

Jangan biar diri anda dibelenggu bau badan tau 😉

#sayajual #celebritylass #baubadan #odorless #clteammar #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #celebritylassPutrajaya #teamdms #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy

Tips untuk rezeki / gaji lebih berkat

Tips untuk rezeki / gaji lebih berkat:

1. Dapat je gaji, terus hulur duit dekat mak ayah. Sikit pun takpe, JANJI BAGI. Mak ayah tu punca keberkatan. Lepas bagi duit kat parents, korang akan rasa perubahan dalam gaji. Tak percaya ? Cubalah.

2. Transfer duit ke akaun Tabung Haji tiap-tiap bulan. Daftar haji. Haji itu ibadah wajib apabila berkemampuan, kita ni lebih dari mampu sepatutnya sebab boleh berbelanja sehingga selalu beli barang yang tak perlu pun, berkereta lebih satu, berharta tanah dan rumah. Mulalah mengumpul dari usia muda, sekali seumur hidup tunaikan haji dan umrah. Jadikan ia salah satu matlamat.

3. Cuba untuk solat di awal waktu.

4. Jangan kedekut. Banyakkan bersedekah.

5. Kurangkan merungut. Banyakkan bersyukur.

6. Berhenti buat apa yg Allah larang. Banyakkan buat apa yg Allah suruh.

7. Didik diri untuk jadi manusia yg lebih sabar kerana orang yg sabar sentiasa menang.

#copypaste #tazkirah #motivasi

Wednesday, September 2, 2015

ESP Shaklee Percuma!

Bulan September ~ Promosi ESP, apa lagi, jom lah berESP (^_^)

1 canister harganya RM150, promosi beli 6 percuma 1 (Jimat RM150 + Free membership). Beli 2 canister pun dapat diskaun 5%. Nak lagi diskaun WA / SMS : 017-4336075 tau =)

#ESPShaklee #setkulitcantik #SetMenyusu #SetBerpantang #SetKurus #ShakleePutrajaya #ShakleeSalakTinggi

Friday, August 21, 2015

Vitamin Shaklee Mahal????

Ada yang nak vitamin best, semulajadi dan berkesan? Siapa kata mahal, cer congak2 ni jap.. sebotol Vitamin B Complex hanya RM 53.75 ada 120 biji (stok 4 bulan), Vit C hanya RM92.50 ada 180 biji (stok 6 bulan), Vit E hanya RM149 ada 120 biji (stok 4 bulan). Sebulan jatuh berapa RM saja untuk supplemen ni kan? Untuk kebaikan apa salahnya ye dak? Nak diskaun roger2 (^_^)

COD di sekitar Putrajaya dan Salak Tinggi, pos laju ke seluruh Malaysia.

WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

Saturday, August 15, 2015

Celebrity Lass ~ Tak Ada Bau Langsung!

"TAK ADA BAU LANGSUNG"

Dengan Ccelebrity Lass kita dah tak perlu risau dah bau badan tu. Puas hati sangat dengan Celebrity Lass ni. Boleh guna untuk 1 family tau. Jimat 😁

WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi. Celebrity Lass Terbaik! 😀

#sayajual #CelebritylassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass #TestimoniCelebrityLass #bazaaronline

Tuesday, August 11, 2015

Masalah Badan Berbau? Cubalah Celebrity Lass =)

Rasa runsing, rimas, malu dan segan kan bila ada masalah macam ni: .
.
~  Badan Berbau Masam
~  Ketiak Berbau Tengik
~  Kaki Berbau Busuk
~ Tak Selesa Bila Berpeluh
~ Hilang Keyakinan Diri
~ Elergik Dengan Deodorant
~ Pening Dengan Bau Badan Pasangan/Anak-Anak Anda .
.
Dah cuba macam-macam produk tapi masih tak berkesan. Tetap berbau bila berpeluh. Malah makin berbau tengik. .
.
Nak saya bantu anda bebas bau masam tengik dalam 3 saat?

Jika Mahu Kami Bantu, WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)
.
#CelebrityLass #CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass

Thursday, August 6, 2015

Cerita Sebiji Telur

Cerita Sebiji Telur
----------------------------------

Sepasang suami isteri sedang membeli belah bersama seorang anak mereka. Mereka membeli satu tray telur. Si suami mengambil telur dan meletakkan ke dalam troli. Anak mereka yang baru berumur 2 tahun telah memecahkan sebiji telur ayam tanpa sengaja.

" Yang, letak balik lah tray telur ini, ambil yang lain. Yang tak pecah. Kalau ambil yang ini, rugilah. Lagipun bukannya orang nampak. " Beritahu si suami kepada isterinya.

" Harga satu tray telur ni RM9.00. Ada 30 biji. Maknanya satu biji harganya RM0.30. Kalau sebiji pecah maka cuma rugi RM0.30 je." Si isteri menjawab.
"RM0.30 pun duit juga yang" si suami pantas menjawab.

Si isteri kemudian bercerita kepada suaminya. Saya pernah dengar ustaz ada cerita mengenai hisab. Kesalahan paling kecil akan diadili selama 40 tahun. Itu 40 tahun akhirat. Satu hari di akhirat bersamaan 1,000 tahun di dunia. Bayangkan berapa lamanya hisab jika kesalahan lebih besar.

Teringat juga kisah seorang alim. Pada suatu hari ada seorang tua yang memikul seikat kayu api. Orang tua ini menyerahkan kayu apinya kepada si alim untuk dijaga sekejap kerana beliau ada hal lain. Orang alim itu menjaga kayu api tersebut. Kemudian beliau merasa ada sisa makanan melekat di giginya. Orang alim itu mengambil serpihan kayu api yang dijaganya untuk mencungkil giginya.
Setelah orang alim ini mati. Kawan beliau bermimpi yang beliau diseksa di alam barzakh. Kawannya bermimpi mengenai perkara tersebut beberapa hari. Kawannya bertanya " kenapa kau di seksa, sedangkan kau seorang yang alim ". Orang alim itu menjawab "aku telah mengambil serpihan kayu api dari seorang tua, tetapi aku terlupa untuk minta halal. Kau tolong jumpa orang tua ini dan minta halal kayu apinya bagi pihak aku".
Kawan orang alim ini berjumpa orang tua yang dimaksudkan dan meminta halal bagi pihak si alim. Sejak hari itu beliau tidak lagi bermimpi yang si alim ini diseksa.

"Jika kita meletakkan telur yang pecah ini dan ambil yang baru, sedangkan anak kita yang memecahkannya berapa pula nilai yang kita perlu bayar di akhirat kelak. Sedangkan harganya di dunia cuma tiga puluh sen." si isteri menasihati suaminya.

"Betul kata awak tu, apa sangatlah RM0.30 di dunia ini. Kalau kita tukar telur lain, tak pasal-pasal kena seksa di akhirat."

Pasangan suami-isteri itu pulang ke rumah dengan membeli satu tray telur. Sebiji telur dari tray itu sudah pecah. Mereka akur dengan nilai sebiji telur.

Share jika bermanfaat. #copypaste

Tuesday, August 4, 2015

VCO Catalyst Best

Minyak Kelapa Dara atau VCO ni supplemen yang me mula2 makan sebelum berkenalan dengan Shaklee. Sampai sekarang me amalkan juga ambil waktu malam sebelum tido. Kesannya kulit memang rasa moist.

Masa preggy pun me amalkan 2 biji sehari dari awal sampailah bersalin. Alhamdulillah, dua2 anak dipermudahkanNya proses bersalin tu. Actually lama dah tak share pasal Vco Catalyst ni tapi ramai pulak orang cari huhu...  mana taknya, harga tak sampai RM40 pun ada 60 biji. Memang jimat berbaloi-baloi 😊 nak try vco ni roger2 ya 😉

Friday, July 24, 2015

Kekurangan Zat Boleh Diwarisi?

Kanak-kanak Malaysia Kurang Zat Besi

Artikel ni betul-betul buat saya terhenti untuk membaca sekejap. Rupanya kekurangan #ZatBesi boleh diwarisi sejak bayi atau daripada ibu bapa.. huhu..

Sebab tu perlu nya pemakanan sihat sejak dari si ibu mengandung, menyusu sehinggalah anak membesar. Sebab tu juga #supplemen adalah perlu memandangkan kita sekarang terdedah dgn pemakanan kurang sihat dan juga berisiko kerana penggunaan racun serangga etc.

Kita sanggup berhabis duit untuk nampak segak dan cantik bergaya, tapi nak keluar duit untuk kesihatan keluarga terasa berat? Supplemen bukannya mahal sangat pun, In Sha Allah mampu. Nak supplemen moden ke sunnah ke tu tak kisah yang penting semulajadi dan selamat digunakan.

Saya mengamalkan supplemen untuk saya dan anak-anak dan pilihan saya semestinya #Shaklee ~ Semulajadi dan selamat. Belum terlambat untuk kita bermula amalkan supplemen ni. Jom ubah (^_^)

Tuesday, July 14, 2015

Masalah Bau Badan? Celebrity Lass Membantu =)

Rasa runsing, rimas, malu dan segan kan bila ada masalah macam ni: .
.
~  Badan Berbau Masam
~  Ketiak Berbau Tengik
~  Kaki Berbau Busuk
~ Tak Selesa Bila Berpeluh
~ Hilang Keyakinan Diri
~ Elergik Dengan Deodorant
~ Pening Dengan Bau Badan Pasangan/Anak-Anak Anda .
.
Dah cuba macam-macam produk tapi masih tak berkesan. Tetap berbau bila berpeluh. Malah makin berbau tengik. .
.
Nak saya bantu anda bebas bau masam tengik dalam 3 saat?

Jika Mahu Kami Bantu, WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)
.
#CelebrityLass #CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass

Friday, July 10, 2015

COD Celebrity Lass Di Putrajaya Dan Salak Tinggi

Assalamualaikum, hai =)
Promosi Raya Pack Celebrity Lass masih berlangsung sehingga 30 Syawal tau! Berbaloi-baloi u =)
Dengan pembelian 1 botol Celebrity Lass 50ml anda akan dapat:
~ DISKAUN  RM10
~ FREE POSTAGE
~ FREE TRIAL 5ML (Bernilai RM15)
Penjimatan sehingga RM25! Haa... rugi tak grab sekarang. Promosi akan tamat bila-bila masa sahaja.
Celebrity Lass ~ Penghilang Bau Badan No.1 Di Asia, bertindak dalam masa 3 saat dan kekal bebas bau badan 24 jam!
Cepat grab promosi ni tau 
COD di sekitar Putrajaya dan Salak Tinggi, pos laju ke seluruh Malaysia.
Sempena balik kampung kita COD di Perlis pada 14-18 Julai 2015 ni =)

Tuesday, July 7, 2015

Beraya Tanpa Bau Badan (^_^)

Ramadhan sudah hampir ke penghujung

Raya ni mesti semua nak bergerak aktif mengeratkan silaturrahim dengan saudara mara kan?
Kalau badan berbau mesti tak selesa nak bersalam-salaman

Mandi tak sempatla dah pack jadual ziarah menziarahi

Dah dapatkan #CelebrityLass ?

Last postage sebelum raya 10hb ni tau,
Nak beraya tanpa bau badan walaupun tak mandi pagi ke malam? 
InsyaAllah pasti membantu.

Dapatkan sebelum 10hb ya untuk pengeposan sebelum raya ☺

Beraya tanpa bau badan, pasti lebih selesa bersilaturrahim ☺

COD di sekitar Putrajaya dan Salak Tinggi, pos laju ke seluruh Malaysia.
Sempena balik kampung kita COD di Perlis pada 14-18 Julai 2015 ni =)


#CelebritylassPutrajaya #clteammar #sayajualCL #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass

Amalan Menjemput Rezeki

Amalan Menjemput Rezeki:

Pertama:
**********
Tahajjud, kerana kemuliaan seorang mukmin terletak pada tahajjudnya. Pastinya doa mudah termakbul dan menjadikan kita semakin hampir dengan Allah.

Kedua:
*********
Membaca Al-Qur’an sebelum terbit matahari, alangkah baiknya sebelum mata melihat dunia, sebaiknya mata membaca Al-Qur’an terlebih dahulu dengan penuh pemahaman. Paling tidak jika sesibuk manapun kita, bacalah ayat 3Qul, atau ayat qursi.

Ketiga:
*********
Jangan tinggalkan masjid terutama di waktu subuh. Sebelum melangkah kemana pun langkahkan kaki ke masjid, kerana masjid merupakan pusat keberkahan, bukan kerana panggilan muadzin tetapi panggilan Allah yang mencari orang beriman untuk memakmurkan masjid Allah.

Keempat:
***********
Jaga sholat dhuha, kerana kunci rezeki terletak pada solat dhuha. Yakinlah, kesan solat dhuha sangat dasyat dalam mendatangkan rezeki.

Kelima:
*********
Jaga sedekah setiap hari. Allah menyukai orang yang suka bersedekah, dan malaikat Allah selalu mendoakan kepada orang yang bersedekah setiap hari. Percayalah, sedekah yang diberikan akan dibalas oleh Allah berlipat kali ganda.

Keenam:
**********
Jaga wudhu terus menerus kerana Allah menyayangi hamba yang berwudhu. Kata khalifah Ali bin Abu Thalib, “Orang yang selalu berwudhu senantiasa ia akan merasa selalu solat walau ia sedang tidak solat, dan dijaga oleh malaikat dengan dua doa, ampuni dosa dan sayangi dia ya Allah”.

Ketujuh:
*********
Amalkan istighfar setiap saat. Dengan istighfar masalah yang terjadi kerana dosa kita akan dijauhkan oleh Allah.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Sebarkanlah ilmu ini, dan anda tidak akan rugi sedikitpun, sebarkan, semoga ianya memberi manfaat pada semua.

#copypaste

Sunday, July 5, 2015

Ketiak Tak Rasa Melekit dengan Celebrity Lass

Ketiak Tak Rasa Melekit dengan Celebrity Lass tau. Lebih banyak feedback yang best di #TestimoniCelebrityLass (^_^)
.
Promosi Raya Pack Celebrity Lass masih ada ~ Pembelian 1 Botol besar 50ml Celebrity Lass anda dapat 1 trial 5ml bernilai RM15. Jimat RM25 tau! 😀
.
#sayajual #CelebritylassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass

Wednesday, July 1, 2015

Anak kuat berpeluh, bau masam?

Anak kuat berpeluh? Balik sekolah bau masam?

Ni testimoni untuk anak-anak yang aktif dan kuat berpeluh. Kan dah cakap #celebritylass ini selamat dan semulajadi untuk kegunaan ramai =)

WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

# Celebrity Lass Putrajaya # Celebrity Lass Salak Tinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass #TestimoniCelebrityLass

Monday, June 29, 2015

Kedai Maya Saya (^_^)

Ramai yg tanya kedai me kat mana.. nak direct pergi kedai untuk dapatkan Shaklee dan Celebrity Lass... me cakap me ada kedai maya je.. kedai betul2 In sha Allah, one sweet day. I love my biz.. Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah  (^_^)

* Jemput ke kedai me di instagram ya =)

https://instagram.com/p/4gCEvyPsg9/

Celebrity Lass Dan Wanita

Wanita dan waktu 'itu'

Waktu 'itu' sangat istimewa untuk wanita.. Kerana waktu 'itu' waktu Allah nak bagi 'cuti' seketika untuk wanita.

Tapi ketika waktu 'itu' Badan tiba2 mengeluarkan bau yg semacam pelik masamnya.. Peluh tak peluh, baunya tetap ada dan kuat menusuk deria bau..Tapi hanya pada waktu 'itu' bau nya paling kritikal..

Sahabat wanita saya, ada yg alamai masalah berbau ketika waktu 'itu'? Nak saya bantu?

#celebritylass #clteammar #clteamamy #hilangkanbaubadan #celebritylassPutrajaya #celebritylasssalaktinggi #banterasbaubadan #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass

Sunday, June 28, 2015

Promosi Celebrity Lass Free 1 Trial 5ml

Alhamdulillah, order semakin rancak penangan #PromosiCelebrityLass beli 1 botol besar 50ml Celebrity Lass dapat 1 trial 5ml =)

Harga asal 1 Set #CelebrityLass adalah RM100. Harga promosi dapat diskaun RM10, free 1 trial bernilai RM15 dan free postage lagi, jadi hanya RM75 sahaja tau. Wow!

Nak grab promosi ni? WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

# Celebrity Lass Putrajaya # Celebrity Lass Salak Tinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass

Friday, June 26, 2015

Bazar Ramadhan Dan Celebrity Lass

[Bazar Ramadhan]

Ada ke sahabat2 yang buka gerai di Bazar Ramadhan? Alhamdulillah, semoga jualan laris yer =)

Mesti ramai customer yg singgah Bazar Ramadhan kan. Dah masak sedap2 pun pulun jugak nak pi jenguk bazar.. Hehehe

Tapi, dalam duk sibuk2 layan pelanggan tu mesti ada yg tak tahan bau badan. Ye laaa, dah petang kan. Macam2 bau dah bercampur.

Haaa..kalau nak lariskan lagi jualan sapu #CelebrityLass siap2 sebelum keluar buka gerai. Confirm customer melekat2 sebab tuan kedai tak ada bau badan hehe..

Jangan lupa yer!

# Celebrity Lass Putrajaya # Celebrity Lass Salak Tinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass

Thursday, June 25, 2015

Sahur Dengan Tamar Cocoa

Siapa nak Tamar Cocoa sedap? Meh WA / SMS : 017-4336075 untuk order.

Harga pasaran RM22, dan harga ahli cuma RM19.10. Nak jadi ahli cuma perlu beli pek pertama dgn harga pasaran RM22, dan seterusnya akan dapat harga ahli.

Sedap? Memang lah sangat sedap tau 👍👍👍👍

COD: Sekitar Putrajaya dan Salak Tinggi
Pos laju ke seluruh Malaysia =)

Pos Laju Untuk Celebrity Lass

Makluman:

Jika nak dapat barang melalui pos laju sebelum raya, last postage adalah pada 10 Julai 2015, kerana selepas tarikh tu semua item akan diterima selepas raya.

Siapa nak wangi sepanjang masa dan bebas bau badan 24 jam dengan #CelebrityLass meh cepat-cepat order dan saya pos segera. Sebelum raya dah dapat dan boleh pakai untuk berhari raya =)

WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

#CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass

Tuesday, June 23, 2015

Beli 1 Celebrity Lass 50ml Percuma 1 Trial 5ml

Promosi Raya Pack Celebrity Lass kembali lagi! Berbaloi-baloi tau =) Dengan pembelian 1 botol Celebrity Lass RM75, 50ml anda akan dapat:

~ DISKAUN  RM10
~ FREE POSTAGE
~ FREE TRIAL 5ML (Bernilai RM15)

Penjimatan sehingga RM25! Haa... rugi tak grab sekarang. Promosi akan tamat bila-bila masa sahaja

Celebrity Lass ~ Penghilang Bau Badan No.1 Di Asia, bertindak dalam masa 3 saat dan kekal bebas bau badan 24 jam!

WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi ni (^_^)

#sayajual #CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass

Promosi Raya Pack Celebrity Lass

Alhamdulillah dah 6 Ramadhan.. lagi 3 minggu dah nak berhari raya =)
.
Sempena bulan Ramadhan ni, hq Celebrity Lass ada buat promosi beli 1 botol Celebrity Lass 50ml, dapat free trial 5ml tau.
.
Boleh guna semasa bersolat Tarawih dan sampai Aidilfitri nanti sebab 1 botol 50ml tahan lebih 90 hari. Kan jimat kan?
.
Yelah, nak berjalan-jalan di pagi raya nanti mesti nak badan wangi bebas bau badan sentiasa kan?
.
Cepat-cepat grab tau, sementara masih ada promosi dan stok. WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

Monday, June 22, 2015

Promosi Raya Pack Celebrity Lass Kembali Lagi!

Assalamualaikum =)

Promosi Raya Pack #CelebrityLass kembali lagi! Berbaloi-baloi tau =)

Dengan pembelian 1 botol Celebrity Lass 50ml anda akan dapat:

~ DISKAUN  RM10
~ FREE POSTAGE
~ FREE TRIAL 5ML (Bernilai RM15)

Penjimatan sehingga RM25! Haa... rugi tak grab sekarang. Promosi akan tamat bila-bila masa sahaja.

Celebrity Lass ~ Penghilang Bau Badan No.1 Di Asia, bertindak dalam masa 3 saat dan kekal bebas bau badan 24 jam!

WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi ni (^_^)

#sayajual #CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #PromosiCelebrityLass

Sunday, June 21, 2015

Berbaloi ke CelebrityLass ni untuk anda?

Berbaloi ke CelebrityLass ni untuk anda?

Berbaloi ke RM75 = 50 ML tahan sampai 3 bulan?

Berbaloi ke siap boleh berkongsi 1 keluarga CL ni?

Berbaloi ke badan yang selalu bau masam bila berpeluh dah takde bau masam?

Berbaloi ke rasa yakin bila berada disekeliling orang ramai?

Jadi... Berbaloi ke CelebrityLass ni?

Dengan Celebritylass 24 jam anda bebas bau badan (^_^)

>>>> Bersifat antiseptik
>>>> Bersifat bebas bau
>>>> Berkesan sepantas 3saat

WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

#CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass

Saturday, June 20, 2015

Nak Jadi Dropship Celebrity Lass?

Ready stok, dropship wanted! 😄😄😄

Disebabkan Celebrity Lass ni sangat best dan berkesan hilangkan bau badan dalam 3 saat saja, maka me nak buka tawaran best ni:

Siapa nak jadi dropship Celebrity Lass dengan margin keuntungan besar meh roger me cepat-cepat.

WA / SMS : 017-4336075 tau nanti me explain. Cepat-cepat, kuota terhad ni.

Yang pasti sangat berbaloi-baloi la jadi dropship ~ hanya perlu promosikan Celebrity Lass tanpa modal dan urusan postage hq/me yang buat.

Yang nak beli saja pun boleh:
Celebrity Lass botol besar RM75 dan trial RM15 sahaja 😉

#sayajual #celebritylass #baubadan #odorless #clteammar #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #celebritylassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy

Thursday, June 18, 2015

Celebrity Lass ni pelik?

Ramai yang cakap Celebrity Lass ni PELIK..

Cecairnya tak ada bau, tapi boleh hilangkan bau? Tambah pelik, kena pakai SEBELUM mandi. Macam mana boleh hilangkan bau?
Pelik kan ?

Ramai yang bagi feedback POSITIF. Ramai yang beli trial pastu mesti nak repeat order beli botol besar pulak.

Kalau awak rasa pelik dan nak merungkai kepelikkan ni, sila lah cuba sebotol. Nak ambik trial boleh, ambik botol besar terus lagi lah boleh (^_^)

WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

#CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass

Tuesday, June 16, 2015

Kaki Berbau? Tidak Dengan Celebrity Lass =D

Bau kaki????? Eeeee....

Tadi jalan-jalan kat kedai buku...
Terbau-bau kaki orang..perghh..
Senak gak hidung menahan bau..
Kalau la orang tu pakai #CelebrityLass, settle masalah...
Hidung saya  orang lain pun tak terseksa...

Korang..
Hok mana yg kaki ada bau tu elok la cuba guna CL ni ye....

Baca la apa kata feedback pelanggan kami di #testimonicelebritylass

Kalau anda serius nak kami bantu anda, WA / SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

Jangan biarkan anda terus menyeksa hidung rakan-rakan anda dengan bau kaki anda yang masam itu =D

#CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi
#CelebrityLassKotaWarisan
#CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass

Friday, June 12, 2015

Sahur Dan Cantik =)

Ramadhan dah dekat, so hari ni me restock ESP Shaklee dan juga Tamar Cocoa ni sebagai persediaan untuk bersahur. Best nya bersahur dengan ESP + Tamar Cocoa ni tau sebab segelas je dah kenyang tak perlu nak makan banyak2.

Dapat extra tenaga dan juga supplemen untuk Kulit Cantik juga =)

COD di sekitar Putrajaya dan Salak Tinggi, pos laju ke seluruh Malaysia

Wednesday, June 10, 2015

Nak jadi dropship/agen Celebrity Lass?

Nak jadi dropship/agen CelebrityLass untuk tambah income? ‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌😊‌‌

Untuk jadi dropship, anda hanya perlu membuat pembelian sebotol Celebrity Lass 50ml. Harga asal ‍‌‌‌‌‍‍‍‌‌‌‍‌🆑‌‌ yg besar adalah ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌👉‌‌RM85. Sekarang dalam promosi anda jimat ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌👉‌‌RM10. Hanya ‍‌‌‌‌‍‍‌‌‌👉‌‌RM75 sahaja.

Untuk agen pula, sekarang ini tengah promosi utk siapa yg berminat nak jd agen.

Hanya RM296 modal utk register agen dan anda akan terus dapat 6 botol ‍‌‌‌‌‍‍‍‌‌‌‍‌🆑‌‌ besar dgn harga agen. Jimat berbaloi-baloi!

‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌😊‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌😊‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌😊‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌😊‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‍‍‌😊‌‌

Tapi syaratnya, kena la try ‍‌‌‌‌‍‍‍‌‌‌‍‌🆑‌‌ dulu..
Dah try dan tau kesannya baru best nak menambah income dan membantu org ramai hilangkan bau badan kan?

WA / SMS : 017-4336075 untuk penerangan lanjut dan dapatkan tawaran promosi =)

# CLTeamAmy # CLTeamMar # Celebrity Lass Putrajaya # Celebrity Lass Salak Tinggi  # Celebrity Lass Cyberjaya # bau badan #odorless # hilangkan bau badan # Agen Celebrity Lass # Dropship Celebrity Lass

Friday, June 5, 2015

Berpeluh Tapi Tak Ada Bau Dengan Celebrity Lass

Pakai deodorant tu kadang ada jenis rasa melekit pastu lebih menyedihkan bau tetap ada. So, membantu ke dak ?

Haa.. Sila jawab sendiri dlm hati. Dengan Celebrity Lass, walaupun berpeluh, tapi bau dah takde. Magik kan?

WA/ SMS : 017-4336075 untuk dapatkan tawaran promosi =)

#CLTeamAmy #clTeamMar #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #celebritylassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi

Monday, June 1, 2015

Promosi Set Kecantikan

Assalamualaikum =)

Promosi Set Kecantikan untuk bulan Jun 2015 ni. Siapa kata #supplemen #Shaklee mahal? Kualiti terbaik tau 😉

♡ SR Vita-C Plus Buy 6 Free 1 - Sebotol RM92.50; 180 biji (6 bulan)

♡ Vita-E Complex Buy 6 Free 1 - Sebotol RM149; 120 biji (4 bulan)

WA / SMS : 017-4336075 untuk penerangan lanjut =)

Friday, May 29, 2015

Anak Kuat Berpeluh dan Masam

Anak berbau masam?

Budak-budak memang cepat berpeluh-peluh kan. Kalau yang jenis aktif, bersukan dan lasak memang lagi la berbau huhuhu..

Jom hadiahkan sebotol #celebritylass untuk anak-anak tersayang, In Sha Allah dapat bantu #hilangkanbaubadan mereka.

WA / SMS : 017-4336075 untuk penerangan lanjut =)

# Celebrity Lass Putrajaya # Celebrity Lass Salak Tinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar # Celebrity Lass Cyberjaya # bau badan #odorless #trialcelebritylass

Wednesday, May 27, 2015

Tak Perlu Celebrity Lass Tapi Guna Deodorant?

Badan awak ada bau?
.
Ramai yang kata tak perlukan #CelebrityLass sebab tak ada bau badan. Ye ke tak ada? .
.
Nak tanya ni.. kenapa uolls pakai #deodorant ya? Bukan ke sebab nak cover bau kat bahagian tu? Haaa... kan dah kantoi! =D
.
Bukan tak boleh nak guna deodorant tapi tau kan dalam deodorant ada banyak bahan kimia. Risiko menggunakan bahan kimia ni direct pada badan kan.
.
Sebab tu lah better bertukar kepada Celebrity Lass sebab formulasinya daripada bahan semula jadi -> Air suling, tawas, mawar dan herba sahaja.
.
Tak perlu ragu-ragu dengan keberkesanannya. WA / SMS : 017-4336075 untuk penerangan lanjut ya (^_^)
.
#CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass #natural

Tuesday, May 26, 2015

Celebrity Lass Murah?

Trial Celebrity Lass

Hilangkan bau badan hanya dengan RM15 sahaja. Kegunaan dalam 9 hari (5ml).

Saiznya kecil comel je nak simpan dalam beg uolls =). Kecil-kecil cili api tau =)

WA / SMS : 017-4336075 untuk penerangan lanjut =)

#CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass

Riadah Dengan Celebrity Lass =D

Selamat petang semua 😉

Hari nie kelas cancel. So rutin kami sebagai student untuk hilangkan stress ber-FYP, kami ramai-ramai pergi berkayak. Hilangkan kekusutan di kepala nie 😇😇

Sambil dok kayak, tetiba ada orang TV Al-Hijrah mintak nak rakam kami berkayak ramai-ramai. Excited habis dpt masuk TV tu 😍😍

Berkayak tu mesti keluar peluh kan? Alhamdulillah peluh-peluh pun kami tak berbau 🙊

Pakai #celebritylass je. 3 saat hilang bau 👍👍

Nak berkayak tapi risau badan berpeluh + berbau? 😷

Cer risik no nie:

017-4336075
017-4336075
017-4336075

Dia nak bagi #Discount kat 10 orang terpantas yang order tau 🏃🏃

##CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CelebrityLassPutrajaya #hilangkanbaubadan
#CelebrityLass
#PakarNyahBauBadan
#ConsultantCelebrityLass #clTeamMar

Monday, May 25, 2015

Masalah Bau Badan?

Celebritylass
.
Hakikatnya semua orang ada masalah bau badan. Saya, anda, rakan sekerja anda dan orang di sekeliling kita. Persoalannya bagaimana kita mengawal bau badan tersebut daripada memberi masalah kepada diri kita dan orang lain.

#Celebritylass
.
penghilang bau badan PERTAMA di Asia! Sesuai digunakan seisi keluarga, tiada bahan chemical berbahaya.
.
Walaupun anda berpeluh, tiada bau masam tengik, hangit selama 24jam. Kami menggunakan bahan2 premium dan kami jamin tak kan ada produk yg mampu menyaingi produk kami !   .

Celebritylass ni apa ?
.
Senang kata, kalau guna cl ni, bila berpeluh tak ada bau masam, tengik, hapak dan seangkatan dengannya .

Fungsinya, ala2 deodorant gitu tapi kalau deodorant pun masih ada bau kan. Yg ni pakai sekali je sehari, tapi kesannya kekal 24jam.
.
Lagi best boleh pakai 1 badan, bukan setakat kat ketiak, kat kaki  celah2 badan yg terlindung pun boleh sapu.
.
Guna sekali sehari sahaja sebelum mandi dan sesuai untuk semua peringkat umur. Jimat sangat sebotol 50ml  Boleh digunakan untuk tempoh minimum 90 hari.
.
#CelebrityLassPutrajaya #CelebrityLassSalakTinggi #CLTeamAmy #CLTeamMar #CelebrityLassCyberjaya #baubadan #odorless #hilangkanbaubadan #trialcelebritylass